Вчера представители от следствения отдел към Специализираната прокуратура извършиха действия

...
Вчера представители от следствения отдел към Специализираната прокуратура извършиха действия
Коментари Харесай

Нов руски шпионаж беше разкрит у нас

Вчера представители от следствения отдел към Специализираната прокуратура направиха дейности по следствието в ДАНС. Касае се за шпионаж, който е оголен вследствие на дейната работа точно на ДАНС. Това е закононарушение срещу Републиката. По принцип тези следствия се правят извънредно конфиденциално, те са секретни, тъй че няма по какъв начин да разкрием по-подробна информация по случая. Това заяви ръководителят на Спецпрокуратурата Валентина Маджарова мотив вчерашната ацкия в ДАНС.

,,Изследва се активността на двама чиновници от ДАНС и на един чиновник от министерство, друго от Министерство на вътрешните работи. След разбор на доказателствата от страна на наблюдаващите прокурори ще бъде направена преценка дали има обосновано съмнение, че някое лице е направило закононарушение. Предстоят дейни дейности по следствието, с цел да се съберат доказателства, с цел да се реши дали да бъде повдигнато обвиняване по отношение на някой от тези хора``, добави представителят на държавното обвиняване Христо Кръстев.

Няма арестувани към сегашния миг, защото не са били налице законовите предпоставки за задържане на лицата, посочи още Кръстев.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР