Вчера председателят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин заяви,

...
Вчера председателят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин заяви,
Коментари Харесай

Служебното правителство изисква информация за камиона, който се взриви на Кримския мост

Вчера ръководителят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин съобщи, че е открит маршрута на камиона - България, Грузия, Армения, Северна Осетия, Краснодарския регион.

 

В позиция рано тази заран от Българска социалистическа партия настояха президентът Румен Радев незабавно да разпореди на българските служби следствие на случая с камиона, тръгнал от Бургас.

" В тази възходяща борба да се даде бърз и явен знак и да не се позволява България да бъде въвличана по какъвто и да е метод в спора ", се споделя в позицията, призната от Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също разяснява проблема. Според него не става дума за " българска диря " в тази ситуация.

 

" Аз, в случай че съм на мястото на съветските служби, ще ми е забавно не от кое място е тръгнал камионът, а къде е претрупан. Имам неприятен привкус от думата " българска диря ", тъй като и при атентата за папата се говореше за българска диря и самият той сподели след това, че това не е правилно. По време на война всеки гледа да изхвърли напрежението някъде на открито. Камионът е минал през пет страни. Ясно е, че гърмежът не е претрупан тук, тъй като другояче нямаше по какъв начин да мине границата, можеше и да се самовзриви ", разяснява Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР