Вчера празник имаше един от най-известните музиканти у нас и

...
Вчера празник имаше един от най-известните музиканти у нас и
Коментари Харесай

Сибирско здраве, тибетско дълголетие и творчески растеж си пожела Етиен Леви за рождения ден

Вчера празник имаше един от най-известните музиканти у нас и приет вокален възпитател - Етиен Леви . Навръх 66-тия си рожден ден дългогодишният вокален инструктор в " Като две капки вода " си пожела сибирско здраве, тибетско дългоденствие и креативен напредък за празника.

Навръх рождения си ден Леви добави към фантазиите си и малко повече отмора, тъй като той до момента не е съумял да се научи на това. Според изпълнителя годините са единствено биология. " Има единствено положение на духа, изключително при нас създателите. Докато имаме сили и креативна сила, сме длъжни да творим и да сътворяваме, до момента в който дишаме “, споделя Етиен, който с изключение на артист е и учител. " Много хора считат, че като си възрастен и живееш в предишното време. Но аз поддържам връзка с доста младежи. Преподавам на студенти, които са на 18 и 25 години и те не ми дават да остарея. Един път след разпяване студентите ми споделиха, че ме усещат все едно съм техен състудент. Бях доста благополучен да го чуя, това е най-хубавият подарък “, добави рожденикът.

" Толкова съм ангажиран тези дни, че не чувствам някакво празнично въодушевление. Като човек, който се е родил, съм задължен да го отбележа по някакъв метод. Не съм правил огромни купони, даже и за годишнини. Все отново не е националният празник на България. Ще се събера със фамилията. Аз съм набожен човек, признателен съм на Бог и на родителите ми, които към този момент ги няма “, описа той. " Всяка година на този ден зареждам телефона си по няколко пъти, тъй като непрестанно звъни. Това е отлично и съм признателен на хората за тяхната любов, поддръжка и почитание. Винаги им го връщам 10-кратно “, добави самият той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР