Вчера пловдивчанин изуми България като се приземи с автомобила си

...
Вчера пловдивчанин изуми България като се приземи с автомобила си
Коментари Харесай

45-годишният пловдивчанин, който засили пежото си в морето край "Хасиенда", скочи от 6-ия етаж на бургаската болница

Вчера пловдивчанин изуми България като се приземи с автомобила си в морето след зрелищна каскада в Лозенец. На едно от най-красивите местенца по Южното Черноморие. Оказва се, че случката не е случай, а опит за самоубийство. Снощи индивидът е направил нов опит да постави завършек на живота си. За жал – този път сполучлив.

Мъжът, който явно напълно съзнателно е натиснал газта на „ Пежо “-то си към скалите под " Барчето " и край хитовата дискотека " Хасиенда " в Лозенец, се е хвърлил от прозореца на хирургията в УМБАЛ-Бургас, която се намира на 6-ия етаж.

Припомняме, че през вчерашния ден 45-годишният пловдивчанин бе откаран в Спешна помощ с пострадване в региона на главата. Оттам е изместен в Първа хирургия, където вместо да се остави да бъде лекуван, е решил да довърши започнатото.

Мъжът се е приземил върху козирката на третия етаж, само че след това е умрял от вътрешни пострадвания. Оказва се, че той се е борил с тежко онкологично заболяване и просто е желал да постави завършек на тъгите си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР