Вчера отчуждената съпруга на Кевин Костнър се яви в съда

...
Вчера отчуждената съпруга на Кевин Костнър се яви в съда
Коментари Харесай

Съдът се произнесе по скандалното бракоразводно дело на Кевин Костнър

Вчера отчуждената брачна половинка на Кевин Костнър се яви в съда и получи неприятни вести . Искането ѝ да получи повече време, преди да се изнесе от вкъщи на артиста, беше отхвърлено.

Кристин Баумгартнер, съпроводена от юриста си, участва на чуването в Санта Барбара, Калифорния, и ѝ беше подредено да се изнесе от вкъщи на Костнър до 31 юли. Преди това тя съобщи, че ще се съгласи да се изнесе до 31 август,

 кевин костнър Getty

Костнър участва на чуването посредством Zoom , а персонално в залата се яви неговият юрист. Той мълчеше по време на съвещанието и изслуша деликатно развиването на процеса.

Адвокатите и на двете страни към този момент отхвърлят коментар по правосъдното решение.

Изслушването идва тъкмо седмица откакто Кристин подаде документи, изискващи повече време за престой в фамилния дом на брега на морето в Карпинтерия, Калифорния. Кристин, която споделя три деца с Костнър – наследник Хейс, на 14, Кейдън и Грейс, на 13 – е безапелационна, че „ не може дейно да възнамерява преместването си, до момента в който “ казусът с издръжката не бъде позволен.

Що се отнася до Костнър, изясни, че размерът на сумата от 248 000 $ месечна прехрана е абсурден.

 кевин костнър Getty

В документи, подадени от неговия юрист в съда и получени от , Костнър твърди, че описът на Кристин с „ потребностите “ на децата за задачите на издръжката на децата е „ раздут и извънредно неакуратен “.
 image2_16x9.png Големият хороскоп за ЛЯТО 2023! Какво ще се случи на всяка зодия На фокус
Според документите Кристин е била „ нечестна във връзка с някои детайли, включени в нейното пресмятане на „ рационалните “ потребности на децата , като образование в частно учебно заведение за две от децата (без да загатва, че единствено Грейс ще продължи да учи в такова). Към това се прибавят нейни персонални разноски, които не са свързани с децата, като пластични интервенции, направени мината година.

В последна сметка Кевин Костнър е подготвен да изплаща месечна прехрана в размер на 51 940 $. Според него тази сума дава отговор на неговия стандарт на живот и дарба да заплаща.

 кевин костнър Getty

Той също по този начин ще поеме „ 100% от разноските за здравно обезпечаване на децата, образованието в частно учебно заведение за най-малкото дете, Грейс, извънкласните разноски на малолетните деца, таксите за ловния клуб, разноските, свързани с колата на Кейдън и всички разноски, свързани с нея. “
 Колко костваха най-скъпите звездни разводи?  Колко костваха най-скъпите звездни разводи?  Колко костваха най-скъпите звездни разводи?  Колко костваха най-скъпите звездни разводи?
Следващото съвещание по бракоразводното дело е планувано за 12 юли.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР