Вчера около 16:30 часа, на кръстовището на бул. «Сливница» и

...
Вчера около 16:30 часа, на кръстовището на бул. «Сливница» и
Коментари Харесай

Какво става с градския транспорт на Варна? Водачка на тролей предизвика катастрофа, рязко спиране на автобус прати жена в болница

Вчера към 16:30 часа, на кръстовището на бул. «Сливница» и ул. «Съборни» във Варна, лидерката на тролейбус от всеобщия градски превоз Г.С. (53 г.)  навлиза на забранителен сигнал на светофарната уредба и блъска «Шкода».

``
реклама

Вследствие на случая са потърпевши пътничка от тролея (58 г.) и лидерът на второто МПС (58 г.). Двамата получават контузни  наранявания, прегледани са и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота.

По-рано, към 09:20 часа, на бул. «Вл. Варненчик», лидерът на рейс от всеобщия градски превоз, при внезапна приложимост на спирачки, провокира удар в железен кол на пътничка – 77 година, която не пада на земята и не уведомява никого за случилото се. По-късно същата търси лекарска помощ и е открито, че  вследствие на случая, дамата е получила фрактура на череп,  настанена е за лекуване в болнично заведение, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР