Вчера около 14:00 часа на бул. «Трети март» във Варна

...
Вчера около 14:00 часа на бул. «Трети март» във Варна
Коментари Харесай

Две пешеходки и велосипедист пострадаха при пътни инциденти във Варна

Вчера към 14:00 часа на бул. «Трети март» във Варна лидерката на «Фиат» Б.Х. (53 г.) при маневра за завой надясно не пропуща и блъска пешеходка, която пресича пътното платно на пешеходна пътека. Това оповестиха от полицията.

Вследствие на случая дамата (66 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване, няма заплаха за живота й.

Пак през вчерашния ден, към 15:45 часана ул. «Шар» лидерката на товарно «Пежо» М.С. (26 г.) от с. Кукорево, по време на придвижване обратно, блъска пешеходка, която се намира зад автомобила. Вследствие на случая дамата (46 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване, няма заплаха за живота й.

В сряда, към 17:00 часа, на кръстовището на велоалеята на бул. «Трети март» и ул. «Мургаш», незнайният лидер на «Опел», не дава преимущество на знак „ Стоп! “ и блъска велосипедист. Двамата участници напущат местопроизшествието. Вчера 50-годишният велосипедист посещава болнично заведение, където е открита фрактура на ръката, получена в резултат на произшествието, няма заплаха за живота му. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР