Вчера около 08:00 ч. по ул. Гео Милев“, Шкода Октавия“

...
Вчера около 08:00 ч. по ул. Гео Милев“, Шкода Октавия“
Коментари Харесай

Пътни инциденти във Варна и региона пратиха четирима в болница само за ден

Вчера към 08:00 ч. по ул. „ Гео Милев “, „ Шкода Октавия “, ръководена от 33-годишен лидер от Варна, навлиза на алено в кръстовището с бул. „ Хр. Смирненски “ и е блъсната от минаващ на зелено „ Мерцедес “.

Вследствие на удара лидерът на „ Шкода “-а е получил травма на гръден панер, оказана му е здравна помощ в болница и е освободен за домашно лекуване.

По -късно, към 13:10 ч., на бул. „ Сливница “ в посока ул. „ Андрей Сахаров “, 53-годишен лидер на тролейбус, преди кръстовището с ул. „ Струга “ внезапно използва спирачки, в резултат на което 66-годишна пътничка в тролейбуса удря главата си в железна предпазна тръба. Жената е превозена до болница, където е открита травма на главата, оказана ѝ е здравна помощ и е освободена за домашно лекуване.

Около 14:00 ч. на околовръстен път в гр. Суворово „ Форд Фиеста “ с лидер Д. К., на 21 година, от с. Бързица, не стопира на знак „ Стоп! “, лишава преимуществото и позволява произшествие с „ Мерцедес. “ 44-годишна пътничка в „ Мерцедес “-а е потърпевша, настанена е в болница във Варна с кооцио и подозрения за фрактура на череп. Пострадали са и лидерът на „ Форд “-а и 25-годишен пасажер в колата, като и двамата са получили повърхностни рани по тялото. Образувано е досъдебно произвеждане.

Вечерта към 18:20 ч. на към 100 м. след табелата на с. Чернево, в посока Девня товарен „ Мерцедес Спринтер “ ръководен от 28-годишен лидер на ляв завой губи ръководство над автомобила и излиза отвън платното за придвижване. Вследствие на случая лидерът е получил травма на кръста, оказана му е здравна помощ в болница и е освободен за домашно лекуване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР