Вчера на бюджетна комисия се случи пълна лудост. Не се

...
Вчера на бюджетна комисия се случи пълна лудост. Не се
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Видяхме пълна лудост, която щеше да доведе до по-малко приходи в хазната

„ Вчера на бюджетна комисия се случи цялостна полуда. Не се случиха основни ограничения, които имаха основно значение да се усъвършенства качеството на живот в България и хората, които се обезпечават, да могат да се пенсионират на прилични пенсии. “ Това сподели в ефира на bTV депутатът от ПП-ДБ и зам.-председател на Комисията по бюджет и финанси Венко Сабрутев.

„ На предварителна среща имахме сделка, само че на комисията тя не беше спазена. Видяхме цялостна полуда, която щеше да докара до половин милиард по-малко доходи в хазната, “ съобщи Сабрутев.

„ Колегите от ГЕРБ би трябвало да дадат пояснение. Ние изготвихме препоръчаните ограничения и спазихме сделките, които бяхме постигнали. Случилото се в бюджетна комисия не беше част от контрактуваното “, добави той.

„ Вчера на бюджетна комисия очевидно нямаше некоалциия. Ще забележим в границите на утрешния ден и в петък дали ще има единно гласоподаване “, Каза Сабрутев.

По думите му ръководещите не са прибързали с прекратяването на концесията на пристанище „ Росенец “, което се употребява от „ Лукойл “.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР