Вчера на блицконтрола Рашков изнесе важна информация. В МВР ще

...
Вчера на блицконтрола Рашков изнесе важна информация. В МВР ще
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Знам, обсъжда се името на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ, нещата там са на самотек

Вчера на блицконтрола Рашков изнесе значима информация. В Министерство на вътрешните работи ще се одобряват структурни промени. Освен това ще има и няколко законопроекта с смяна на Наказателен кодекс. Става въпрос за дейности на проверяващи от Министерство на вътрешните работи по горещи следи след което неотложно се уведомява прокуратурата. Разследването би трябвало да е съществена функционалност на Министерство на вътрешните работи, сподели още той пред bTV.

Занимаваме се с дейни мероприятия да се дискредитира властта. Ще се сътвори орган да проверява корупционни схеми и всичко да става през съда. Говоря за КПКОНПИ. Ние нямаме национално законодателство за използване на подобен вид ограничения. Включително и за банкови институции. Но има толкоз доста провокации, които би трябвало пда бъдат посрещнати. В същия миг Народното събрание буксува. Опозицията развива безусловно саботажна активност. Днес 4-5 часа се занимавахме с безмислени неща, уточни Атанасов.

Едно от нашите дейности на " Демократична България " е да се взаимстват от сътрудниците да бъдат тествани за преданост всички чиновници от службите. В избрани моменти или изтича информация, или се работи здезинформационно или работят за събаряне на властта, разяснява той новината.

Трябва да има бистрота за " Лукойл " и за какво не заплащат налози. Трябва да има измерителни принадлежности. От Демократична България готвим избрани ограничения и ще желаеме поддръжка от нашите съдружни сътрудници за това, сподели още Атанасов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР