Вчера, на 25 октомври, Лорина Камбурова трябваше да навърши 30

...
Вчера, на 25 октомври, Лорина Камбурова трябваше да навърши 30
Коментари Харесай

Приятел на Лорина Камбурова призна: Не успях да й кажа, че съм влюбен в нея

Вчера, на 25 октомври, Лорина Камбурова трябваше да навърши 30 години, само че вместо тържество и торта, нейните най-близки другари споделят спомените си в нейна памет. Само най-близките хора на младата актриса са знаели, че тя е трябвало да се подложи на белодробна трансплантация. Но тя по този начин и не я дочака.

"Понякога й беше мъчно да си поеме въздух и изпадаше в суматоха. Обаждаше ми се в 2 или 3 през нощта. Беше ми мъчно, тъй като чувах учестеното й дишане. Усещах, че пулсът й препуска. Опитвах се да я укротявам, правехме извършения за дишане. Веднъж ми сподели "Продължавай да приказваш, гласът ти ме успокоява ". Предложих й да иде в болница и в последна сметка тя отиде. Но точно там се болести с коронавирус " - споделя фотографът и оператор Ауи Рабелиста в ефира на bTV, на който тя е споделила, че има фиброза на белия дроб.

Двамата са имали доста специфична връзка още от момента на запознанството си на фотосите на кино лентата "Поробени ". Тогава всеки от тях бил привързан и поддържали отдалеченост.

"Когато се запознахме, преди повече от 3 години, сред нас имаше моментална връзка. Тя ми се усмихваше, аз се смеех. Миналата година тя се свърза с мен - искаше да си приказваме. Попита ме по какъв начин съм и след този миг започнахме да се чуваме по телефона непрекъснато. "

По това време Ауи живее на Полярния кръг в Швеция, а Лорина е в Москва. Той даже обмислял да влезе в Русия като прекоси границата със Северна Финландия пешком, само че това се оказва доста комплицирано. Пандемията прави нещата още по-трудни.

"Тя ми сподели, че ще пристигна при мен в Швеция, само че че ще би трябвало да остане още известно време в Москва. Чувстваше се самотна там!` - добавя той.

Ауи споделя, че Лорина си е давала сметка, че здравето й не е положително, а актьорската специалност не е изключително щадяща. Споделя, че актрисата е възнамерявала да продължи да се снима, само че да стартира да живее на по-бавни обороти.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР