Вчера моделът Джидж Хадид отпразнува своя 23-и рожден ден в

...
Вчера моделът Джидж Хадид отпразнува своя 23-и рожден ден в
Коментари Харесай

Майката на Джиджи Хадид – златна колкото нея

Вчера моделът Джидж Хадид отпразнува своя 23-и рожден ден в компанията на своята сестра Белла, майка си Йоланда, татко си Мохамед и близки другари в Ню Йорк. За персоналния си празник хубавицата заложи на напълно златна визия.

Публикация, споделена от Moda Balada (@modabalada) на Апр 24, 2018 в 3:30 PDT

Провокативната й рокля даде опция да се насладим на фигурата й, а златният тоалет е смесен с грим в същата гама . Щастлива и усмихната, Джиджи се появи на разположение със сестра си Бела. Но една друга дама съумя да измести вниманието от тях. И това е личната има майка.

Публикация, споделена от guideturkey (@theguidesgirl) на Апр 24, 2018 в 3:11 PDT

54-годишната Йоланда Хадид e някогашен модел и може да се похвали със забележителна фигура за своята възраст. Когато я види човек, няма особена изненада от кого дъщерите й са наследили своята хубост. Дълги, слаби крайници, стройно тяло и лице без бръчки. Дълги, руси коси и съвършена усмивка.

Публикация, споделена от YOLANDA (@yolanda.hadid) на Апр 23, 2018 в 9:22 PDT

Майката на рожденичката избра да бъде в звук с нея и заложи на златиста рокля с железни отражения, комбинирана с обувки в същата гама. Въпреки че тоалетът на майката на Джиджи е много по-затворен от този на щерка й, стилът и класата си личат отдалеко , безапелационни са почитателите на семейството Хадид.

Публикация, споделена от YOLANDA (@yolanda.hadid) на Апр 16, 2018 в 3:08 PDT

Йоланда заложи и на натурална визия, появявайки се с доста по-малко грим от рожденичката. Видим госпожа Хадид-старши не се тормози от възрастта си , а и няма никаква причина да го прави. Не един път тя е доказвала, че е неподвластна на тези числа и елементарно може да мине за по-голяма сестра на Джиджи и Бела.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР