Вчера много ясно се видя, че правителството няма проблем да

...
Вчера много ясно се видя, че правителството няма проблем да
Коментари Харесай

Тома Биков: Има атака срещу държавата, искат да върнат БСП на власт по служебен път

Вчера доста ясно се видя, че държавното управление няма проблем да води разговор с животновъдите. Техните претенции бяха чути, беше реализирано единодушие. Имаме проблем с тези на митинга, които не бяха животновъди – там имаше хора с камуфлажи, с бръснати глави, те са отишли там, с цел да създадт безпорядък. Цялата акция по тематиката е акция против националната сигурност от госпожа Нинова. Това сподели в утринния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

В селото, в което се случи чумата, има хора с първокласни коли, които въобще не са от селото. Те са отишли там да вършат провокации, добави Биков.

Това е част от една доста по-голяма офанзива против страната. Тази офанзива идва от няколко центъра. Първият е Цветан Василев - с медии, уеб сайтове, които пускат "новини " за гръцки острови и къщи в Барселона. Вторият е организационният център на "Позитано " 20 и госпожа Елена Йончева. Г-жа Йончева е съучастник в офшорна компания, която съгласно следствие на "Дневник " е от офшорките на Цветан Василев. Мрежата от уеб сайтове на "Позитано " пуска вести като тази, че държавното управление взема 3 милиарда лв., с цел да избие овцете и да засели в тези региони мигранти. Главната цел на тази офанзива е основаване на безпорядък, дестабилизация на страната и връщане на Българска социалистическа партия от президента във властта по длъжностен път, тъй като те не могат да завоюват изборите, сподели още Тома Биков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР