Вчера Ливърпул можеше официално да стане шампион на Англия и

...
Вчера Ливърпул можеше официално да стане шампион на Англия и
Коментари Харесай

Ливърпул предложи помощ на играчите си за справяне със стреса, причинен от отлагането на шампионския триумф

Вчера Ливърпул можеше публично да стане първенец на Англия и да постави завършек на мъчителното 30-годишно очакване, превзело милионите почитатели на тима. Мърсисайдци имат потребност от единствено две победи, с цел да си подсигуряват купата. Втората от тях можеше да бъде реализирана в семейството против Кристъл Палас. Можеше, в случай че пандемията от COVID-19 не промени нормалния темп на съвсем всичко в нашия актуален метод на живот.

Отлагането на шампионския успех, което никой не може да допусна какъв брой ще продължи, е довело до стрес измежду играчите на Юрген Клоп. В един миг даже се твърдеше, че сезонът може да бъде анулиран и целият труд и достижения на тима да отидат в небитието. По всичко наподобява, че това няма да се случи, само че напрежението няма по какъв начин да не се отрази на футболистите. Поради тази причина спортният психолог на Ливърпул Лий Ричардсън е предложил професионална помощ на всеки състезател, който има потребност от консултация. Освен това той е научил футболистите на специфични дихателни техники, които да им оказват помощ за справяне със признаците на безпокойствие.

Според медиите на Острова Ричардсон и изпратил на играчите, които сега са в самоизолация, особено готова листовка, озаглавена " Психично здраве и благоденствие ". В нея има и други на практика препоръки за справяне с необикновената обстановка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР