Вчера Левски и ЦСКА - София събраха над 25 000

...
Вчера Левски и ЦСКА - София събраха над 25 000
Коментари Харесай

Футбол или война? Грандиозно безумие на Левски - ЦСКА - София! Като по чудо няма жертви

Вчера Левски и ЦСКА - София събраха над 25 000 фенове на стадион “Васил Левски ”, множеството от които бяха с настройката да окажат гласовита поддръжка за своите любимци и да допринесат за огромен футболен празник.

Оказа се обаче, че на трибуните има и хора, които са там с настройката да наранят съдбовно човек, който не е от техния тим. За тях няма значение дали са мъже, дами или деца - значимото е да има потърпевши от “врага ”.

Не е ясно що за урод би трябвало да си, с цел да изстреляш десетина сигнални ракети в голям брой от хора с ясното схващане, че дейностите ти могат да доведат и до човешки жертви.

Именно това се случи в края на първото полувреме, когато някакви хора от бранш “Г ” засипаха с огън и жупел приваржениците на Левски в бранш “А ”. Ракетите падаха безусловно върху главите на мъже, дами и деца, част от които получиха изгаряния.

Фенове на Левски също не останаха длъжни. Макар и с надалеч по-малко “боеприпаси ” се включиха в “мероприятието ”, а полицията гледаше безпомощно от пистата.

Този път се размина без жертви. Органите на реда ще пуснат декларацийка, че са си свършили безупречно работата и ще се молят идващото сходно огнено злополучие да не приключи с съдбовен край. Не задруго, а ще би трябвало да дават досадни пояснения пред медиите. А по какъв начин са вкарани боеприпасите на стадиона - това е въпрос табу.

И след това за какво естествените хора се опасяват да заведат децата си на сходен мач? Изгледайте видеата и ще разберете за какво.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР