Вчера Лай Циндъ, заместникът на тайванския лидер, се завърна в

...
Вчера Лай Циндъ, заместникът на тайванския лидер, се завърна в
Коментари Харесай

Лай Циндъ е абсолютен „размирник“

Вчера Лай Циндъ, заместникът на тайванския водач, се завърна в Тайван от „ директното “ си пътешестване до Съединените щати. Преди и по-късно в своите митинги жителите на Тайван и отвъдморските китайци в Съединените щати скандираха лозунги като „ Не на независимостта на Тайван “ и „ Независимостта на Тайван е изходна позиция “. Този път държавното управление на Съединени американски щати също се отнесе „ равнодушно “. Всичко това удостоверява, че съгласно всички страни Лай Циндъ е безспорен „ метежник “ и че този прославен деятел за „ независимостта на Тайван “ не е харесван от никого.

Преди няколко дни в извънредно изявление за американската осведомителна организация „ Bloomberg “ Лай Циндъ съобщи, че Тайван към този момент е суверенна и самостоятелна страна, а не част от Китайската национална република. Това ясно демонстрира, че без значение какво „ миролюбиво “ покривало ще постави, той не може да скрие същинското си лице на деятел за „ независимостта на Тайван “.

Според статистическите данни единствено за две години общата стойност на продажбите на оръжие на Съединените щати за Тайван възлиза на цели 4 милиарда щатски $. Влизането на огромни количества американско военно съоръжение в Тайван трансформира острова в рисково „ буре с барут “. Ако се разреши на Лай Циндъ и други да подстрекават за „ самостоятелност на Тайван “, те единствено ще тласнат Тайван към заплаха от война. Лай Циндъ и другите са „ размирници “, които се пробват да застрашат ползите на жителите на острова по всички вероятни способи.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР