Вчера Кирил Петков сам си каза, че Радостин Василев ги

...
Вчера Кирил Петков сам си каза, че Радостин Василев ги
Коментари Харесай

Радостин Василев официално напуска ПП, пуска шокиращ запис на националния съвет на ПП

Вчера Кирил Петков самичък си сподели, че Радостин Василев ги е записвал и какво се чува на записите
Второ разединение от партия за една година, записа в биографията си отцепникът от Има Такъв Народ и към този момент Политическа партия Радостин Василев. Той отхвърли да е правил противозаконни записи на съпартийците си, както през вчерашния ден самичък си призна Кирил Петков.

„ Никой не е правил записи, това не дава отговор на истината. Той очевидно знае за някакви други записи “, разгласи почтено Радостин Василев, съгласно който Петков му е споделил, че не му трябват хора като него с пояснение, че те „ Джовани Фалконе не желаят “.

Записал обаче съвещание на националния съвет на партията, с цел да си го гледа сутринта, тъй като ставало доста късно, а той имал възпитаник вкъщи…

„ Не е от спални, не е от жилища. Щом по този начин приказват през 60 индивида, си представяте какво си приказват там уединено с Лорер, Лена… Много вярвахме в Кирил, само че най-после ще излезе доста малоумен “, съобщи Василев.

Чуха се изразите, за които си беше признал още през вчерашния ден Кирил Петков.

„ Борисов ще се изпере, само че това е ясно “, „ Ако изискат имунитета на Борисов, Христо Иванов предложи – споделяме, че вършим комисия и тази комисия ще работи до приемане на конституционната промяна, най-малко 6 месеца ще се влачи имунитета на Борисов.

За записите се чуват още пояснения по какъв начин Урсула фон дер Лайен и Шарл Мишел са му звънели и го натискали да прави държавно управление.

Очаквайте детайлности!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР