Вчера изпратихме един камион с тон и половина пакетирани храни

...
Вчера изпратихме един камион с тон и половина пакетирани храни
Коментари Харесай

Кметът на София: Ще продължим на помагаме на хората от бедстващите села в Карловско

Вчера изпратихме един камион с звук и половина пакетирани храни и консерви за хората в Слатина. Всъщност те са разполагаем на локалната власт, чух се с кмета на Карлово. Ще продължим да оказваме помощ и съм горда, че толкоз доста българи и доброволци се притекоха на помощ. Това сподели пред публицисти в Деня на съединението столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Тя означи, че доброволното формирование на Столична община, ръководено от Ясен Цветков, продължава да е на терен. Напомни, че момчетата и девойките от дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " към общината под управлението на Красимир Димитров са били първите, които са помогнали на хората в региона още в самото начало на бедствието. Обединени дружно можем да се изправяме и пред провокациите и пред бедствията, добави още Фандъкова.

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев означи, че през днешния ден повече от всеки път би трябвало да покажем, че сме съединени и обединени.

" Заедно можем да се оправим с всички инциденти, с всички бедствия, с всичко, което ни изпрати ориста, тъй като сме потомци на античен, мощен и самоуверен народ и нищо не може да ни уплаши ", добави Георгиев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР