Вчера излезе последният епизод от втори сезон на И просто

...
Вчера излезе последният епизод от втори сезон на И просто
Коментари Харесай

И просто ей така... се завръща с трети сезон!

Вчера излезе последният епизод от втори сезон на " И просто ей по този начин.. ". Но това няма да е краят! Няма да издаваме нищо за финала на сезона, в случай че към момента не сте го гледали, само че ще обърнем взор към това, което следва, тъй като Кари и компания ще се завърнат за трети сезон!

Точно по този начин - имам положителни вести! От HBO Max оповестиха публично, че " И просто ей по този начин... " е възобновен за 3-ти сезон и ще продължим да следим историите на обичаните ни девойки.

" Вълнуваме се да споделим, че ще прекараме още време във вселената на " Сексът и градът ". Ще продължим да описваме историите на обичаните ни персонажи, изиграни от тези страхотни актриси. Сезон 3 идва! ", разкри продуцентът на сериала Майкъл Патрик Кинг. 
                             

Доста коментираното продължение на " Сексът и градът " следи историята на три от основните героини. Вече на междинна възраст, те се пробват да направляват живота си, който много се е трансформирал. Шарлът е майка на младежи, която се пробва да се върне назад на работа, Миранда отхвърли алкохола, разведе се и пробва да разкрие новата си половост, до момента в който Кари загуби Тузаря и се пробва да открие любовта отново  в лицето на остарялата тръпка Ейдън. А Саманта живее в Европа.
                             

Първите два сезона получиха смесени мнения и реакции - от безмилостна рецензия през цялостен екстаз. Всички се сплотиха към една теза - втори сезон, с всичките му дефекти, е много по-добър от първи. Предстои да забележим какво ще ни сервира трети сезон.

" Приближаваме се към финала на втори сезон и желаеме да поздравим Майкъл Патрик Кинг и целия му удивителен екип от сценаристи, продуценти и артисти, които не престават да ни очароват 25 години по-късно със своите истории за другарството и връзките. " И просто ей по този начин " е най-гледаната ни продукция сега ", показа Сара Обри, която оглавява звеното за нови продукции на HBO Max. " Нямаме самообладание феновете да видят какво ще се случи с обичаните ни нюйоркчани в трети сезон! "
                             

Още не е ясно какво ще включва сюжетът за трети сезон и тъкмо кои герои ще забележим още веднъж. Не е известна и премиерната дата . Стачката на сценаристите сигурно ще забави трети сезон, само че всички ще го чакаме с неспокойствие!
 15 любопитни обстоятелството за продължението на „ Сексът и градът “  15 любопитни обстоятелството за продължението на „ Сексът и градът “  15 любопитни обстоятелството за продължението на „ Сексът и градът “  15 любопитни обстоятелството за продължението на „ Сексът и градът “
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР