Вчера гуруто на стотици наивни жени у нас - Наталия

...
Вчера гуруто на стотици наивни жени у нас - Наталия
Коментари Харесай

Истината лъсна: Ето какви ги върши мъжът на Наталия Кобилкина!

Вчера гуруто на стотици наивни дами у нас - Наталия Кобилкина, чукна 39 лазарника. Година преди да удари 40-така обаче, всички препоръки на рускинята дадоха фира или най-малкото се обезсмислиха. А причина за това е не какъв да е, а самият й брачен партньор - гъркът Такис Дретакис.



Откакто се хванаха дружно и се ожениха, Наталия представяше мъжа си като процъфтяващ предприемач, шеф на първокласни хотелски вериги и още, и още... А с изключение на всичко друго Такис трябваше да е алфа мъжкарят, за който Кобилкина надува главите на мало и огромно от години.

Според нея всяка красива, интелигентна и сполучлива в живота си дама има до себе си подобен алфа мъжага или най-малкото равносилен сътрудник, който да я глези и обгрижва. И да е с най-малко една концепция по-успешен от нея. Е да, но йок! От профила на самия Такис се оказа, че това са цялостни нелепости и Кобилкина си е намерила мъж под чехъл.



Първо - в случай че беше супер осъществен, Такис щеше да има редица другари и почитатели в мрежата. А фотосите от празника на жена си, които той качи още през вчерашния ден, се радват на едвам един-два лайка. Върхът на всичко е фактът, че Дретакис самичък си харесва постовете и фотосите. Това докара до безумен смях консуматори в мрежата, които ги попиляха.

" А по този начин! Наталийка скубе пари от тъпи женички, с цел да ги учи по какъв начин да създадат мъжа си алфа, а тя самата си е хванала кроткия и комфортен чехльо. Машалла! ", хилят се в нета.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР