Вчера гръмна скандал осветяващ в Стара Загора зверска жестокост, комбинирана

...
Вчера гръмна скандал осветяващ в Стара Загора зверска жестокост, комбинирана
Коментари Харесай

Скрити путинисти ли са магистратите, освободили злодея, рязал с макетно ножче 18-годишно момиче

Вчера гръмна скандал осветяващ в Стара Загора зверска свирепост, комбинирана със правосъдно равнодушие и свирепост.
Става дума за 18-годишно момиче от Стара Загора, което в края на юни тази година е нападнато и рязано с макетно ножче от приятеля си. Нарязани са ръцете, краката и гърдите на момичето, а лекарите са създали над 400 шева на порезните рани, стана ясно от репортаж на Българска национална телевизия.
Носът на момичето е строшен, а насилникът е обръснал с машинка и цялата ѝ коса. По време на садистичната акция извергът е бил с маска и ръкавици. Жертвата обаче го е разпознала по усмивката и облеклата.

Първоначално насилникът е арестуван за 72 часа, само че по-късно е пуснат под гаранция от съда. Момичето е в извънредно тежко положение. Нейни близки и другари упорстват садистът да бъде осъден с цялата суровост на закона.Те недоумяват за какво откакто прокуратурата е поискала „ задържане под стража ", а районният съд в Стара Загора е почел настояването, Окръжният съд е решил, че мярката следва да бъде анулирана, защото уврежданията на момичето не заплашват живота й, а телесната щета е окачествена като лека.

Това е следващият случай на тотално разминаване на магистратския морал даже с обикновеното чувство за правдивост.

От обществените медии стана ясно, че насилникът е татуиран бабанка, фотографията му към този момент циркулира в интерент. На ръката си е изписал сакралните думи „ Свобода или гибел “, само че подправеният му национализъм е просто перверзна форма на насилието и безпросветността, пропагандирани от партии като „ Възраждане “. По-интересна е скандалната съдийка, която го е освободила от ареста. Това е Татяна Гьонева Коева от Наказателното поделение на Окръжния съд в Стара Загора. Към този миг тя е запазила безмълвие – за какво е омаловажила това закононарушение и не е защитила жертвата, заставайки с решението си на страната на изверга.

Изключително любопитна е фейсбук страницата на Коева. На нея тя показва с постове трогване и съчувствие към животните, към инвалидите, бедните и хората в неравностойно обществено състояние, само че в правосъдната зала демонстрира напълно друго отношение към справедливостта, която е призвана да постанова. От страницата и също излиза наяве, че съдийката е евентуален почитател на Русия, споделила е публикация, съгласно която Европа се самоубива, не чуваме Путин, а чуваме бомбите.

 magistrati_st_zagora.jpg

 magistrati_st_zagora3.jpg

Коева се оказа и фенка на пропутинския пропагандист Боян Чуков, споделя публикациите му

Такава нескрита русофилка се оказва и арбитър Спасена Драготинова, от Стара Загора. Тя е зам. началник на наказателното поделение на съда и началник на Коева. Според неин пост във фейсбук сега сме били очевидци на конфликт на цивилизациите, Европа късала с християнските си полезности, отдадена на дженърството – същите лъжливи тези, които стратезите на путинизма развиват и постановат през последните 10 години, с цел да оправдават варварството си. Опасно е обаче, когато сходни тези се тиражират от магистрати.

 magistrati_st_zagora1.jpg

От пък излиза наяве, че през май 2019 година са удостоверили налагането на дисциплинарно наказване „ забележка “ на Коева, поради неспазване на периодите за правене на претекстовете към постановена присъда.

В случая с трагичната история на 18-годишното момиче, забавна е и ролята на окръжния прокурор Дичо Атанасов, който не е обжалвал несправедливото решение за освобождението на насилника и по този начин не е извършил функционалностите си на държавен обвинител.

Скандалният случай се развива на фона на непрестанното говорене за правосъдна промяна от страна на депутати и политици, само че напъните им показват само импотентност и никаква успеваемост.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР