Вчера една от активистките на ГЕРБ каза: Готови сме на

...
Вчера една от активистките на ГЕРБ каза: Готови сме на
Коментари Харесай

Кирил Кадийски: Темида не спи. Нокаутирана е, лежи и ближе рани. Борисов ще мине през всички кръгове на ада

„ Вчера една от активистките на ГЕРБ сподели: „ Готови сме на всичко, без да се пипа основният прокурор. Ние какво желаеме – да имаме способен и неутрален прокурор, какъвто актуалният не е, или желаеме да имаме прокурор „ наш човек “. ГЕРБ са в невъзможност и желаят да вкарат по някакъв метод и другите в нея. Защото, когато спечелиш изборите през пролетта, това въпреки всичко е някаква дребна победа. Наесен, в този момент, когато ни чака тежка зима, успеха е да загубиш с малко. Като загубиш с малко оставящ другия да вади картофите от жарта “, разяснява той в предаването.

 

„ ГЕРБ не оферират нещо ново, а желаят да се резервира отново тяхното статукво, само че под една маска – шефът се отдръпва, а другите работят и той им дава указания “.

 

„ Соломон Паси е математик. Ходовете му са доста премерени и добре пресметнати. Убеден съм, че той доста добре знае, че нищо няма да излезе от тези преговорни групи. Другият, който ни оферират – Росен Плевнелиев, е безусловно несъответствуваща личност, станала за смях в лицето на българите по време на своя мандат. Сега ми го поставят като човек, който ще вкара ред “, означи Кирил Кадийски.

 

„ Бойко Борисов ще мине през всички кръгове на пъкъла. Може би единствено в един няма да попадне. В пъкъла има един кръг, където са некръстените - честни и положителни хора, само че не са кръстени “, разяснява още писателят.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР