Вчера един от най-обичаните от феновете чужденци, играли в Левски

...
Вчера един от най-обичаните от феновете чужденци, играли в Левски
Коментари Харесай

Драгич: Левски възкръсна при Мъри, той е много добър и честен човек

Вчера един от най-обичаните от почитателите чужденци, играли в Левски - Далибор Драгич, навърши 50 години. Това бе мотив " Мач Телеграф " да потърси тогавашния любим на Сектор " Б ", който показа своето мнение за протичащото се на " Герена ":

" Много хора от България ми се обадиха за празника. Трогнат съм. От тогавашните ми съотборници в Левски ме поздравиха Топчо, Илиян Стоянов, Пантелич ", - похвали се босненецът, който от 6 години живее в Нови Сад.
 Без контузени футболисти в лагера на Левски
Без контузени футболисти в лагера на Левски

Мъри Стоилов организира специфичен диалог с играчите

" Не съм предполагал, че ще стана подобен левскар. Разбира се, че не преставам да проследявам какво става с тима. Със сина ми пристигнах и гледахме финала за Купата против ЦСКА с почитателите. Това, което видях и изживях, беше нещо необикновено. Хората към мен се прегръщаха и плачеха от наслада. Щастлив съм и по тази причина, че нося шанс на Левски. Когато съм пристигнал на стадиона, все побеждаваме.

" Сините " възкръснаха при Мъри. Не желая да наскърбявам всичките ни треньори преди този момент, само че Стоилов е нещо друго. Разбира си от работата, а и е доста добър и почтен човек. Когато аз пристигнах в Левски, си личеше, че ще стане огромен треньор и това е неговата специалност. Научи доста неща от Люпко Петрович. Направи ми усещане, че откогато Стоилов пое Левски, по-силната част ни е отбраната. На финала стояхме съвършено в защита и не дадохме на ЦСКА никакъв късмет. Браво и за смелостта му да заложи на Пламен Андреев. Не знам някъде в Европа вратар на 17 години да е извел тима си на край за Купата с капитанската лента против безконечния противник. От бранителите доста мощно усещане ми направи индивидът, който играе с номера, с който аз играех преди време - 23 - Сонко Сундберг.

За страдание ПАОК беше най-трудният вероятен противник. Дано да са в по-ранен стадий от подготовката си и да ги хванем неподготвени. Не мога да дам прогноза, само че в случай че слушат и извършват напътствията на Мъри имаме шансове. А в шампионата съм сигурен, че до последно ще сме в битката с Лудогорец ", приключи Далибор Драгич.
 Левски събра над 100 000 лв. единствено за ден
Левски събра над 100 000 лв. единствено за ден

Благодарение стартиралата акция за закупуването на абонаментни карти
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР