Вчера Датската морска служба оповести, че ограничава корабоплаването в района

...
Вчера Датската морска служба оповести, че ограничава корабоплаването в района
Коментари Харесай

Германия разследва пробойни по „Северен поток”

Вчера Датската морска работа оповести, че лимитира корабоплаването в региона към остров Борнхолм, заради установено приключване на газ от „ Северен поток 2 ”, ситуиран вблизост.

Говорителят на Nord Stream 2 AG удостовери информацията за теч и заяви, че налягането в тръбата е паднало от 105 на 7 бара. Междувременно се потвърдиха и подозренията за пробойна в „ Северен поток 1 ”, тъй че в последна сметка три от четирите тръби на газопроводите, се оказаха в нередовност.

Германските управляващи не дават детайлности за случая, базирайки се на липса на задоволително информация, само че потвърдиха казуса пред Reuters. Източниците на Tagesspiegel акцентират, че едновременна щета и в двата газопровода не може да е съвпадане. Едва ли е случайност и моментът на случаите, „ съвпаднал ” с информацията за нови контракти на Германия за доставки на полутечен природен газ.

Немското разследване работи по две еднообразно евентуални версии – „ проукраински сили ”, или „ съветска интервенция под подправен байрак ”. Повреди по „ Северен поток ” биха...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР