Вчера чеченският лидер Рамзан Кадиров обяви, че се намира в

...
Вчера чеченският лидер Рамзан Кадиров обяви, че се намира в
Коментари Харесай

Чеченският лидер Кадиров се хвали, че е в Украйна, ще воюва с кубинки Прада за 1100 евро

Вчера чеченският водач Рамзан Кадиров разгласи, че се намира в Украйна дружно с съветските сили, които водят атака в страната.

Кадиров, който е упрекван от интернационалните неправителствени организации в съществени нарушавания на човешките права в строго следената кавказка република, разгласява в Телеграм видеоклип, на който е във военна униформа и учи проекти към маса с бойци в една стая.

В известието той разяснява, че видеото е снимано в Хостомел - летище край Киев, завладяно от съветските сили в първите дни на тяхната военна офанзива.
Тази информация не може да бъде тествана по самостоятелен метод, заяви Агенция Франс Прес.

" Онзи ден бяхме на към 20 км от вас, киевските нацисти, а в този момент сме още по-близо ", написа Кадиров.

" Ще ви покажем, че съветската процедура учи на военно дело по-добре от задграничната доктрина и рекомендациите на военните съветници ", добави той.

За украинската война Кадиров е обут с кубинки Парада, които по европейските бутици се търгуват за 1100 евро, видяха кореспонденти. Той се слави като един от най-богатите от обкръжението на Путин, само че това че е тръгнал да убива почтени украинци със скъпи маркови кубинки напълно не трансформира кървавия му облик пред света.

 ramzan_kadirov_prada.jpg

Кадиров, който ръководи съветската република Чечения с стоманен пестник, е някогашен въстаник, трансформирал се в съдружник на Кремъл, който разполага с паравоенни сили.
В началото на войната в Украйна в обществените мрежи бяха публикувани фотоси, на които се виждаше площад в чеченската столица Грозни, цялостен с бойци, които твърдяха, че са подготвени да се бият на страната на руснаците в Украйна.

 ramzan_kadirov_prada2.jpg

 ramzan_kadirov_prada1.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР