Вчера бе премиерата на първите два епизода от документалния сериен

...
Вчера бе премиерата на първите два епизода от документалния сериен
Коментари Харесай

Деми Ловато сияе в две визии на премиерата на документалния й филм

Вчера бе премиерата на първите два епизода от документалния сериен филм за Деми.

Над две години след съвсем съдбовното предозиране на Деми Ловато и месеци, откакто тя се върна на сцената и стартира да приказва намерено по тематиката, към този момент можем да гледаме първите две серии от документалния филм, които разкриват всичко за времето преди и след случая.

За мотива Деми провежда коронавирус премиера – с автокино, червен килим и къс концерт.

На събитието участваха редица известни лица, измежду които и Ким Кардашиян и доста от околните на певицата.

За мотива Деми избра два стилни тоалета – по аления килим се разноски с трагична визия с блейзър вид рокля от френската марка Martin Martin, а за осъществяването си по-късно тя смени аутфита с нещо по-кежуал – блуза от Balenciaga и панталон от Givenchy.

Първите два епизода от общо четирите серии на документалния филм за Деми разкриха, че планът е бил стартират още преди тя да предозира, само че след събитията от 2018 година, фокусът на кино лентата напълно се е трансформирал.

В прям диалог по тематиката Деми споделя за тежките хранителни режими, на които се е поставяла преди предозирането й и по какъв начин те са я пречупили до степен, в която е изгубила надзор над себе си.

Певицата споделя и по какъв начин гибелта на татко й е повлияла в допълнение проблемите, през които прекосявала. Той също се е борил със зависимостта, само че за жалост, е изгубил борбата. Точно затова Деми изцяло отстрани алкохола и единствено месец преди предозирането тя отпразнува шест години трезвеност. Но дългото време рестрикции както към диетата, по този начин и към алкохола, провокирали противоположния резултат и най-после довели до задълбочаване на казуса.

Вижте още от признанията на Деми, както и гледната точка на околните й приятелите й в първия епизод от документалния сериен филм:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР