Вчера бе предпремиерата на първия епизод от втори сезон на

...
Вчера бе предпремиерата на първия епизод от втори сезон на
Коментари Харесай

Огромен андроид за предпремиерата на Западен свят в България

Вчера бе предпремиерата на първия епизод от втори сезон на хитовия сериал на HBO “Западен свят “. Гостите на събитието се придвижиха в сюрреалистичния свят на Джонатан Нолан цели 5 дни преди публични старт. Светлинен тунел, андроид в човешки размер и двама техници на роботи способстваха за реалистичната атмосфера на лабораторията, позната от сцените в сериала. Атракция беше и фигурата на робот, която бе направена на 3D принтер в действително време.

Сред гостите бяха Рут Колева, която в същия ден имаше рожден ден, Михаела Филева, Кристия Милатинов и Катя Пенева-Попов. Както и влогъри, медии и партьонори и другари на HBO България. Реалистичната фигура на андроида, прочут от първия сезон е дело на български ваятел на театрални декори. Новият злобен андроид, който феновете ще видят занапред в сезона, също бе пресъздаден като 3D фигура. Зад изработката на 20 сантиметровата дрънкулка стоят много труд и часове – прецизна направа на 3D план и в следствие принтиране на специфичния принтер в границите на 10 часа.

Първият епизод, със заглавие „ Пътуване в нощта “ разкрива, че заниманието за посетителите на увеселителния парк ще се трансформира в призрачен сън. Андроидите освен, че осъзнават, че са част от игра, а и потеглят на протест против основателите си. „ Западен свят “ се завръща още по-реалистичен и кървясъл, този път с последствия за хората, дръзнали да се почувстват богове. Новият сезон е под мотото „ Хаосът завладява всичко “ и видимо на упованието, че това е продължението на сериал, в който хора и роботи се борят за превъзходство, в действителност е напълно извърнат към слабостите на индивида, смяната на моралните полезности и главозамайването му като софтуерен създател и стопанин на света.

Пет обстоятелството за „ Западен свят “: Завладяващият роман в „ Западен свят “ се дължи на вдъхновението на Джонатан Нолан от игри като BioShock Infinite (2013), Red Dead Redemption (2010) и The Elder Scrolls V: Skyrim (2011), Съвременните песни, които чуваме на пианото в „ Марипоса салон и хотел “ са забавно скимване на Джонатан Нолан композиторът Рамин Джавади. Кавърите на познати песни са още едно увещание, че това е тематичен парк и в него всичко се случва по заложен сюжет, Както множеството дългометражни филми на Кристофър и Джонатан Нолан, сериалът е сниман на 35 милиметрова лента. Това го прави едно от изключенията в снимачния метод в днешно време., Името на персонажа на Антъни Хопкинс е „ доктор Робърт Форд “.

Робърт Форд е индивидът, прострелял Джеси Джеймс - прославен нарушител в Америка през 1880г. Интересна заигравка е, че Джеси Джеймс е убит от Робърт Форд в тил в главата. Д-р Робърт Форд в „ Западен свят “ получава патрон точно по този метод., На финала на предния сезон, когато Мейв се качва на влака, с цел да напусне парка, по уредбата се чува, че композицията потегля след 15 минути. Точно в този миг до края на епизода остават нито по-малко, нито повече от 15 минути.

Българската премиера на втория сезон на „ Западен свят “ е на 23 април, понеделник, от 21:00 часа. Епизодът ще бъде наличен в онлайн стрийминг платформата HBO GO още от 5 часа сутринта. Можете да си припомните историята от първия сезон HBO GO, където всички серии са налични с български надписи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР