Вчера бе открит новият напълно реновиран Център за обслужване на

...
Вчера бе открит новият напълно реновиран Център за обслужване на
Коментари Харесай

„Софийска вода“ представя Център за обслужване на клиенти от ново поколение

Вчера бе открит новият изцяло реновиран Център за обслужване на клиенти на партерния етаж на Мега Мол, Люлин на бул. „ Царица Йоана “ който ще обслужва клиентите от 09:00 ч. до 20:00 ч. всеки работен ден и от 10:00 ч. до 16:00 ч. в събота.
Новата локация е съобразена с основно си местонахождение да обслужва няколко квартала, с удобството да бъде елементарно налична посредством градски превоз, лек автомобил или пешком, както и с удълженото си работно време.

В новите центрове „ Софийска вода “ обезпечава функционално разделяне на предлаганите услуги, с цел да се спести неудобството и времето на клиентите. Има обособени гишета за заплащания на сметки и други такси, за даване на бързи услуги и информация, и за заявяване на услуги от клиентите, които изискат по-дълго време за работа с един клиент. Вградена е и електронна система за поредността на обслужване, която като се изключи че дава билети с номер за клиентите, има и цифрово видео наличие.

Своевременно на разположението на всички гости, с изключение на комфортно място за изчакване, се дава и опция за гратис потребление на wi-fi мрежа, както и комфортни електрически контакти за зареждане на мобилни телефони.

Проектът за ребрандиране на новите пространства е с помощта на партньорството сред „ Софийска вода “, Нов български университет и Националната художествена академия, вследствие на което през 2016 година се организира конкурс за дизайн, извоюван от Ивана Янкова – студент в Магистърска стратегия „ Рекламен дизайн “ на Национална художествена академия. Нейният дизайн се отличи освен поради своята креативност в препоръчаната нова образна еднаквост, само че и поради преплитането на главните разбирания за полезностите на Групата „ Veolia “: фокус към клиента, запазване на ресурсите, и отговорност към обществото.

Това е първият от трите центрове за клиенти от ново потомство, които дават обслужването на клиентите на „ Софийска вода “ с напълно нов модел и визия. В сряда, 7 февруари 2018 година, следва отварянето и на втория център в Бизнес парк София, Младост, а до края на февруари и изцяло нова локация в ЦУМ.

Обновените центрове са още един стадий от цялостното модернизиране на потребителско обслужване под мотото „ Услуги по вода “, което „ Софийска вода “ вкара. Компанията е първият ВиК оператор с 24-часова безвъзмездна телефонна линия - 0800 1 21 21 , както и е единствена с Мобилен център за обслужване на клиенти – бус, оборудван с всички нужни технологии, с цел да обезпечава цялостен набор от услуги, които се оферират от стационарните потребителски центрове на компанията.

За клиентите на сдружението, които избират он-лайн връзките за тяхното ползване на вода, остават опциите всяка една от предоставените физически услуги да се употребява отдалечено на www.sofiyskavoda.bg.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР