Вчера, 9 юли, в Dolby Theatre в Лос Анджелис се

...
Вчера, 9 юли, в Dolby Theatre в Лос Анджелис се
Коментари Харесай

Какво направи Бионсе за пръв път от три години

Вчера, 9 юли, в Dolby Theatre в Лос Анджелис се състоя формалната премиера на " Цар Лъв ". Продукцията на " Дисни " ще бъде в кината у нас от 19 юли, когато ще можем да се забележим новия прочит на анимационната класика и да чуем Нала, озвучена с гласа на Бионсе.

Изпълнителната предстоящо се трансформира в звездата на блестящата премиера. Още с първата си стъпка на аления килим тя прикова всички погледи.

Първо - тъй като не се е появявала на сходно събитие от три години. И второ - тъй като бе в компанията на щерка си Блу Айви.
 Снимка 433230

Бионсе и 7-годишната Блу безусловно блеснаха в сходни тоалети. Черният тоалет на певицата е на Alexander McQueen. Освен с ексцентрична кройка, съчетаваща в едно сако и рокля, той се откроява със стотиците блестящи камъни по него.
 Снимка 433233

Чантата, обувките и бижутата са не по-малко блестящи и допълват цялостната визия на звездата.
 Снимка 433228

Блу Айви за следващ път изглеждаше като по-малко копие на известната си майка. Роклята на 7-годишната щерка на Бионсе и Джей Зи е съвсем тъкмо копие на тази на майка й, с дребната разлика, че е композиция сред гащеризон и рокля, а блестящите камъни по раменете кореспондират с тези на певицата.
 Снимка 433229

С появяването си на аления килим на " Цар Лъв " Бионсе още веднъж потвърди, че захване ли се с нещо, го прави по най-хубавия вероятен метод. До най-малкия подробност. Така, както единствено тя умее. И към този момент нямаме самообладание за премиерата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Disney’s The Lion King (@lionking) на Юли 9, 2019 в 4:28 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР