Вчера 87 618 души са отишли до избирателните секции, за

...
Вчера 87 618 души са отишли до избирателните секции, за
Коментари Харесай

Психиатър: Протестният вот е мощен шамар за политиците


Вчера 87 618 души са отишли до изборните секции, с цел да напишат в бюлетините „ Не поддържам никого “. Това е мощен пестник за политиците, съобщи в студиото на bTV психиатърът доктор Цветеслава Гълъбова, шеф на болница „ Св. Иван Рилски “

„ Мотивацията в този случай е същата, като тази на над 60% от българското население, които не отидоха до урните. С тази разлика, че едните отиват, с цел да кажат, че не желаят, а другите просто не отиват до урните. Това е извънредно притеснително. Аз персонално го пояснявам като един мощен пестник за политиците “, съобщи доктор Гълъбова.

По думите й хората са посочили, че не желаят.

" От тук нататък ще бъде изработен опит за съставяне на държавно управление с мандата на герб, тъй като те няма по какъв начин да постъпят по различен метод, тъй като те бяха в основата, ударното ядро на свалянето на предходното държавно управление и, в случай че не създадат опит за сформиране на кабинет, ще бъдат упрекнати освен то твърдото си ядро, само че и от симпатизанти, които им симпатизират прочувствено, че на процедура бягат от отговорност “, сподели политологът доцент Иво Инджов, учител по политически науки.

По думите му, никой няма да желае да се коалира с, тъй като имат славата на токсична партия, както и водачът им.

Гледайте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР