Вчера, 28 октомври, в дома си в Лос Анджелис, почина

...
Вчера, 28 октомври, в дома си в Лос Анджелис, почина
Коментари Харесай

Почина Матю Пери

Вчера, 28 октомври, в дома си в Лос Анджелис, умря звездата от сериала " Приятели ". 54-годишният Матю Пери е открит неподвижен в джакузито си и като съществена причина за гибелта му се показва удавяне.
 Матю Пери на 54
Матю Пери в 21 обстоятелството

Защото през днешния ден някой има рожден ден

Не са открити следи от принуждение, както и опиати, предават представители на артиста и локалните управляващи. Тепърва следствието ще прецизира спомагателни детайлности към случилото се.

Матю Пери стана знаменит с ролята си на Чандлър Бинг в сериала " Приятели ", който се излъчва в 10 сезона от 1994 до 2004 година Участва и в редица кино продукции. Освен като актьор, се изявява и като продуцент, и като сценарист.
 Снимка 467889

" Съкрушени сме от кончината на нашия безценен другар Матю Пери ", пишат в изказване от Warner Bros. Television Group - компанията, която продуцира " Приятели ". " Матю беше необикновено талантлив артист и незаличима част от фамилията ни. Въздействието на неговия комедиен талант се почувства по целия свят и наследството му ще продължи да живее в сърцата на доста хора. Това е трогателен ден и ние изпращаме любовта си към фамилията му, обичаните му хора и всички негови предани почитатели ", цитират ги от LA Times.

Канадският министър председател Джъстин Трюдо също реагира след новината за гибелта на артиста с пост в профила си в Х(Twitter), определяйки я като " шокираща " и " натъжаваща ".  " Никога няма да не помни игрите в учебния двор, които играехме, и знам, че хората по света в никакъв случай няма да не помнят насладата, която той им донесе ". " Благодаря за целия смях, Матю. Бяхте обичан - и ще липсвате ", написа още той.
 Снимка 639655

Познат като постоянно ухилен и със ужасно възприятие за комизъм както на екрана, по този начин и на живота, Матю Пери има и своя тъмна страна, за която приказва намерено в биографичната си книга " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо " - зависимостта към алкохола и опиатите.
 Матю Пери, Блейк Лайвли, Брадли Купър - звездите, които не пият алкохол
Знаменитостите, които (вече) не пият алкохол

Някои от тях са си имали проблеми с него

Актьорът признава, че е изпил първата си чаша, когато е на 14, а на 21 е осъзнал, че страда от алкохолизъм. От тогава е похарчил милиони долари в опити да се излекува и нееднократно е би в профилирани клиники. Употребата на алкохол и опиати му предизвиква и съществени здравословни проблеми през годините. През 2018 година оцеля по знамение след разкъсване на дебелото черво.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР