Вчера, 28 ноември, в САЩ отбелязаха Деня на благодарността. Това

...
Вчера, 28 ноември, в САЩ отбелязаха Деня на благодарността. Това
Коментари Харесай

Дженифър Анистън, Джъстин Теру и общият им Ден на благодарността

Вчера, 28 ноември, в Съединени американски щати означиха Деня на благодарността. Това е фамилен празник, мотив да се съберем с най-близките си хора край трапезата.

А Дженифър Анистън избра да го прекара в стеснен другарски кръг, в който (изненадващо или не) се оказа и някогашният й брачен партньор Джъстин Теру.

Звездата от " Приятели " показа поредност от фотоси в своя Instagram профил, който употребява все по-активно. От тях разбираме, че се е погрижила както за трапезата, по този начин и за положителното въодушевление на гостите си.

Анистън не е изневерила на традицията на празничната софра да има пуйка, само че е допълнила менюто и с обичаното ядене на нейния другар и тв водещ Джими Кимъл - енчилади с пилешко месо.

А до момента в който те се пекат във фурната, е време за селфита със звездните посетители. На едно от тях попаднахме в профила точно на Теру - следващото доказателство, че двамата с Анистън са съумели да запазят другарските си връзки, написа Daily Mail.

Джъстин благодари за това, че има страхотни другари, както и за всички сходни вечери, които са прекарвали дружно. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР