Вчера (22 април) ​кърджалийският съд отмени постановлението на прокуратурата, с

...
Вчера (22 април) ​кърджалийският съд отмени постановлението на прокуратурата, с
Коментари Харесай

Цацаров да поеме разследването срещу Местан, искат близките на загиналото бебе

Вчера (22 април) ​кърджалийският съд анулира постановлението на прокуратурата, с което беше отнета книжката на водача на ДОСТ Лютви Местан, обвинен за причиняването на злополука, при която почина дете​, написа " Актуално ". Припомняме, че инцидентът стана на 14 април покрай прохода „ Маказа ”, при разклона за село Загорско.

``
реклама

В ефира на Нова телевизия околните на умрялото бебе обявиха, че съгласно тях следствието няма да се води обективно и по тази причина те желаят основният прокурор Сотир Цацаров да поеме случая. Дядото на шестмесечното дете, Джевдет Сали, сподели, че Местан не е спрял на знак " Стоп ", макар че на мястото е имало видимост. " Разбира се, че Лютви Местан е отговорен за случая ", сподели дядото. Близките са безапелационни, че лидерът на ДОСТ е подкупвал хората.

И съгласно проверяващите политикът е лишил преимуществото на различен автомобил, в който се е возело цяло семейство. Местан обаче твърди, че другата кола се е движела с огромна скорост и го е блъснала челно​.​ Бащата на умрялото момиче Юсеин Тефик уточни, че е карал не повече от 90-110 километра във съдбовната права. Роднините на детето поиската законите да са равни за всички. Те обявиха, че имат вяра на съда. Стана ясно, че дамата и другото дете от автомобила са изписани от болничното заведение. Дядото назова Местан " нарушител " и " палач ", а роднините желаеха правдивост и показаха, че Местан не ги е потърсил и не се е извинил на фамилията. Те настояха основният прокурор Сотир Цацаров да поеме следствието. Инцидентът стана на 14 април покрай прохода „ Маказа ”, при разклона за село Загорско. Лидерът на ДОСТ в началото беше задържан, а по-късно му беше избрана гаранция от 10 000 лева, която падна още веднъж в кърджалийския съд, като тогава претекстът беше, че размерът на сумата не е оневинен от прокурорите с ясни данни за имотното положение на политика. По-късно това беше прецизирано и гаранцията беше наложена.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР