Вчера, 11 октомври, Кание Уест беше на официално посещение в

...
Вчера, 11 октомври, Кание Уест беше на официално посещение в
Коментари Харесай

Какво прави Кание Уест в Белия дом

Вчера, 11 октомври, Кание Уест беше на публично посещаване в Белия дом. Той се срещна по обед с президента Доналд Тръмп, с цел да обсъдят промяната в областта на присъдите и пандизите, както и други наболели съгласно рапъра проблеми като престъпността и индустрията.

Само припомняме, че преди няколко месеца брачната половинка му Ким Кардашиян също бе в Овалния кабинет , с цел да дискутира с президента помилването на затворничка с доживотна присъда, както и промени в наказванията. Е, тогава диалогът мина много по-спокойно.

 Снимка 383212

Но от двама шоумени няма какво друго да чакаме, с изключение на да сътворят театър.

Кание Уест дойде на срещата с алена шапка с козирка и добре познатия надпис " Да създадем Америка още веднъж велика ". Не пропусна и да се похвали, че с този аксесоар се усеща като Супермен .

Срещата сред президента и рапъра стартира с 10-минутен монолог на Уест, което е " от душа ".

Тръмп остана очевидно удивен от думите и държание на Кание, който пък по този начин се развълнува, че скочи да прегръща президента и признанието, че го обича " този човек " .

 Снимка 383211

А публицистите попитах Тръмп дали вижда в лицето на Уест предстоящ претендент за президент. Той с усмивка отвърна, че това ще бъде доста добър вид. Рапърът побърза да отмести тематиката и заключи, че не би трябвало да гледаме бъдещето, а сегашното, тъй като то е единственото, което имаме. Доста мъдри думи, а?!

 Ким Кардашиян на посетители на Доналд Тръмп
Ким Кардашиян на посетители на Доналд Тръмп

Причината е много необикновена

На срещата в Овалния кабинет участва и дъщерята на президента Иванка Тръмп, както и нейният брачен партньор Джаред Къшнър. Е, красивата русокоска също не остана без целувка от Уест.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ivanka Trump (@ivankaupdates) на Окт 11, 2018 в 7:32 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР