Въззивната инстанция е потвърдила мярката на Районния съд, повече от

...
Въззивната инстанция е потвърдила мярката на Районния съд, повече от
Коментари Харесай

И Окръжният съд не се смили над Петър Димитров, който слезе от БМВ-то си и нокаутира пешеходец

Въззивната инстанция е удостоверила мярката на Районния съд, повече от 20 дни бургазлията търка наровете зад решетките

Повече от 20 дни Петър Димитров търка наровете зад решетките, откакто на 12 септември т.г. нокаутира пешеходец, поради който не съумял да „ хване “ зеления светофар на ул. Христо Ботев “ в Бургас. Окръжният съд е удостоверил мярката за неотклонение „ задържане под стража “ за 26-годишния Петър, сподели инспекция на Флагман.бг в масивите на ведомството.

Припомняме, че бургаската батка се е движел с БМВ-то си със сливенска регистрация по основната улицата, а в региона на кръстовището с ул. „ Васил Левски “ едвам не е отнесъл пешеходец, който в този миг е пресичал на зелен светофар. Човекът направи забележка на лидера за рисковото шофиране, само че вместо да си взема поука, Петър внезапно изскочил от бавареца разбеснял, почнал да крещи и блъснал индивида. Той паднал на земята и си блъснал главата в бордюра.

По щастлива случайност в този миг на сцената на мястото се озовали полицейски контрольор и жандармерист, които незабавно се намесили в разпрата и за секунди обезвредили агресора. Проснали го по очи на земята и повикали свои сътрудници, които задържали Петър.

По-късно, по време на мярката му за неотклонение пред Районния съд, 26-годишният бургазлия обяснил, че същата заран оставил приятелката си с БМВ-то до работното ѝ място и тръгнал да се прибира към дома в жк „ Възраждане ”, откъдето работел и той. На светофара паркирал навръх стоп лентата, а до него спрял различен автомобил, по-назад. Още на зелено начело минал пешеходецът с букви Н.А. и пресякъл диагонално. Той му посочил междинен пръст, което извадило Петър отвън надзор. Слязъл от БМВ-то си и блъснал пестник. Според очевидци обаче е било юмручен удар, което отговаряло и на откритите по ръката му рани. Пешеходецът се стоварил на земята и блъснал грубо главата си в бордюра. Текнала кръв, очевидци извикали кола за спешна помощ и индивидът бил откаран по неотложност в болница.



В правосъдната зала тогава стана ясно още, че Петър Димитров е бил осъждан напълно неотдавна, през 2021 година, за потребление на неистинен платежни средства и актуалното закононарушение е осъществено в изпитателния период на условната присъда, която е получил.



Той е упрекнат в безчинство и в случай че бъде приет за отговорен, може да получи до 2 години дейно наказване отнемане от независимост. Дали юристът му ще апелира и решението на въззивната мярка пред Апелативния съд, ще разберем напълно скоро.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР