Възстановяването на Владислав Стоянов върви добре и стражът на Лудогорец

...
Възстановяването на Владислав Стоянов върви добре и стражът на Лудогорец
Коментари Харесай

Възстановяването на Владо Стоянов върви добре

Възстановяването на Владислав Стоянов върви добре и стражът на " Лудогорец " се надява да играе през идващия сезон. Пред bTV хора от обкръжението на играча отхвърлиха информациите, че той може да приключи спортната си кариера поради рядката травма .

Вратарят на първенците е в лазарета от март 2017 година, когато скъса пателарно сухожилие преди международната подготовка България - Холандия. Въпросното сухожилие е ситуирано под колянното капаче и разрешава скачането, сгъването и разгъването на крайници.

Той беше опериран в Букурещ и се очакваше да е отвън терена сред 6 и 8 месеца. Заради затруднения обаче се постановиха още интервенции , както и дълго възобновяване в Барселона.

Стоянов сигурно ще пропусне остатъка от сезона, само че се чака да бъде изцяло подготвен за идващия. Той няма самообладание да се завърне на терена и да се бори за титулярно място в " Лудогорец " и в националия тим.

Стражът е в " Лудогорец " от 2012 година Той е с съществена заслуга за петте следващи шампионски трофеи на " орлите ". Стоянов игра доста мощно и в евротурнирите, а преди да получи тежката контузия беше титуляр и за националния ни тим.

През 2016 година Владо стана едвам вторият пазач , съумял да избави две дузпи, изпълнени от португалската суперзвезда Кристиано Роналдо .

Стоянов е " Играч на сезона " в родната Първа професионална лига (тогава " А " група) за 2014 година Избиран е и за най-хубав пазач в груповата фаза на европейските клубни шампионати - в Лига Европа през 2014 година и в Шампионската лига през 2015 година
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР