Възстановявам се още, от стреса, от раната. С две мои

...
Възстановявам се още, от стреса, от раната. С две мои
Коментари Харесай

Не куче, а нож "хапал" жестоко по врата плеймейтката Марешка?

Възстановявам се още, от напрежението, от раната. С две мои приятелки взехме решение да отидем във Велингrад. Вечерта излязохме да се разходим. Моя другарка си хареса едно куче, японско, едно жълто. Това сподели плейметката Марешка Глущук, която тези дни претърпя заплашителен призрачен сън с куче.

"Почнах да му се веселя. Тя заприказва притежателя на кучето. То се изнерви, скочи, захапа ръката. Аз потеглих към него да го успокоя. Нямам опит с кучета, имам котка. То внезапно се завъртя и ме захапа за врата. Аз се отдръпнах, а то отново ме захапа. Даже имам рана зад ухото. Раната е дълбока и е възпалена. караха ме в незабавното ", показа още Марешка по Нова тв.


По думите ѝ, тя е прекарала нощта в интензивното. "Там спах и на другия ден пътувах към Пловдив ", сподели тя.

В болничното заведение лекарите не повярвали на плеймейтката, че раната е от куче. По думите им, "това е като с нож, прекомерно е права раната ".

"След това трябваше да се прибера във Варна. Но не можех да карам повече и отидох на лекари в Бургас. В последна сметка се прибрах във Варна. Там лекарите ми споделиха, че е възпалена и че е за шиене. Раната е гнойна, не се възвръща. Днес би трябвало да ме шият, пия два типа антибиотици. Предпочитам да взимам хапчета, в сравнение с да съм на системи ", сподели още Марешка.

"Кучето беше на каишка и доста добродушно, само че изревнува моята другарка от притежателя си. Кучето не е отговорно за постъпката си, въпреки всичко то е животно. Моя съвет към хората е да се замислят и да се пазят. Раната е достигнала до 2 мм от сънната артерия, само че аз не се дразня на кучето ", сподели още хубавицата от Чечня.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР