Възрастта е само номер за кралица Елизабет II. На 93

...
Възрастта е само номер за кралица Елизабет II. На 93
Коментари Харесай

Елизабет II язди на 93

Възрастта е единствено номер за кралица Елизабет II. На 93 тя бе видяна да язди кон край замъка Уиндзор в понеделник сутринта.

Кралицата бе облечена в дълго тъмносиньо палто, носеше забрадка на главата и слънчеви очила, като бе съпроводена от основния коняр на замъка Тери Пендри, предава Dir.bg.

Елизабет II цялостен живот е обичала конете. Получава първия си кон (Шотландско пони), когато е едвам на 4 години. Преди тазседмичната ѝ поява на кон, тя бе видяна да язди през април 2018 година, тъкмо след раждането на внука ѝ принц Луи. И всяка година посещава събитието, отдадено на коне в Уиндзор, става и доста прочувствена, когато гледа конните надбягвания като Royal Ascot.

Обичта си към конете е предала и на децата си. Дъщеря ѝ, принцеса Ан, е първият представител на кралското семейство, който взе участие в Олимпийските игри, яздейки в тридневно съревнование през 1976 година в Монреал. Нейната щерка Зара потегля по стъпките на майка си и печели сребърен орден на Олимпийските игри през 2012 година

Преди години, когато имало питане дали Елизабет II ще участва на откриването на тенис шампионата Уимбълдън, принц Филип споделя:

"Много се колебая, в случай че там няма кучета и коне ", което за следващ път потвърждава какъв брой мощна е любовта на монарха към животните.

Снимки: Getty images/ People
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР