Възрастният пловдивчанин, надраскал с ключ паркирани коли в близост до

...
Възрастният пловдивчанин, надраскал с ключ паркирани коли в близост до
Коментари Харесай

Възрастният драскач на коли в центъра на Пловдив бе хванат от полицията, възстанови щетите

Възрастният пловдивчанин, надраскал с ключ паркирани коли наоколо до дома му е открит от полицията. Това заяви до TrafficNews мъжът, чийто видеорегистратор снима грозната демонстрация на мъжа преди няколко месеца. 
Прочетете още
Тогава той описа, че в никакъв случай не е виждал въпросния мъж, нито е имал пререкания с него. Хулиганската демонстрация евентуално е подбудена от раздразнението му, че някой се осмелява да паркира на улицата до входа му.

Освен, че мъжът е открит, причинителят е покрил и разноските по ремонта на автомобила, който той е развалил.

„ Има развръзка по случая. Благодарение на контрольор Пешински от 4-то районно управление (на МВР) причинителят бе открит и същият ми покри разноските по ремонта. Честно казано нямах религия в полицията за разкриването на сходни случаи, само че след случилото се мнението ми се промени. Апелирам хората да се обръщат към способените органи, а не да търсят разпра ”, споделя пловдивчанинът.

Припомняме, че случката се разви в кв. Съдийски на ул. „ Хан Аспарух ” 135. От предоставения до медията ни клип ясно се вижда по какъв начин възрастният човек драска с ключ или различен изострен предмет по колата. Тя е надрана от всички страни.

„ Нито познавам индивида, нито съм го виждал до момента, с цел да имаме каквито и да е пререкания. За мен към този момент е късно, само че се надявам да предпазя други хора, спиращи в региона, а и всеки да си получи заслуженото. Подал съм сигнал в полицията, само че да забележим ”, описа тогава читателят ни.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР