Възрастните са толкова скучни и не разбират света, защото са

...
Възрастните са толкова скучни и не разбират света, защото са
Коментари Харесай

Да свириш на китара – можеш на всяка възраст и по всяко време

Възрастните са толкоз скучни и не схващат света, тъй като са не запомнили, че в миналото са били деца

Вероятно сте чували какъв брой мъдрост има в детските заключения, когато се пробват да си показват света на възрастните през тяхната призма. Може би главното е, че множеството от нас са не запомнили да мечтаят, а други към момента го вършат, само че в никакъв случай няма да последват фантазията си. Ако още от дребни сте желали да се научите да свирите на китара , значи би трябвало да го сторите в този момент и знайте, че в никакъв случай не е късно за сходна стъпка. 

Да вървиш след вътрешните си потребности и желания, може да бъде надалеч по-полезно, в сравнение с допускате. В края на това премеждие вие ще сте получили някои доста скъпи уроци, които не са свързани само с музикалния инструмент.

Те ще са един бонус към креативните ви занимания и ще ви заредят с нови прекарвания.

Да започваш от нищото

Трансформация, на която са способни всички човешки същества, само че всекидневието ни кара да зацикляме в еднообразието. Не всеки от нас е роден да покори Еверест, само че изкачването на дребните върхове в нашия живот, са повече от вдъхновяващи. Нали по този начин е съвременно да споделят: излезте от зоната си на комфорт и ще видите на какво сте способни!

Първите стъпки в свиренето са като първото каране на колело. В този момент вярваш, че светът е в краката ти, че ти се справяш гениално и вълнението от мелодията при докосването на струните е обхванало цялата ти същина.

Хоби отвън обичайните ти отговорности

Дори да обожаваш работата си, несъмнено осъзнаваш, че от време на време имаш незабавна потребност да се откъснеш от нея. Не става дума да избягаш отвън града на отмора, а да се хвърлиш в нещо изцяло непознато, радикално друго от главните ти задължения. Тук ти не блестиш с уменията си, не си потвърден експерт, можеш да се проваляш и още веднъж да се изправяш. Толкова е зареждащо!

Израз на страсти

Когато хората се занимават с изкуство, те получават златния късмет да показват страстите си. Съгласете се, че в днешно време тази наша нужда е потисната освен на обществено равнище, само че и от самите нас.

Мнозина са склонни да споделят оня покъртителен миг (във Facebook, къде другаде), в който е изгряла дъгата, само че какъв брой от тях са застинали безмълвно пред нея и се любуват блажено на естествения феномен?

Да дръзнеш да развиваш качествата си в нещо, което обожаваш на доктрина, само че в никакъв случай не си му посветил и минута от времето си, освобождава и надгражда личността.

.... и в случай че въпреки всичко решите ► професионални уроци по китара от Мюзик Арт център.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР