Възрастна семейсна двойка се самоуби в Бургас. Телата на обесените

...
Възрастна семейсна двойка се самоуби в Бургас. Телата на обесените
Коментари Харесай

Съпрузи се самоубиха в Бургас, поканени на гости съседи ги намериха обесени

Възрастна семейсна двойка се самоуби в Бургас. Телата на обесените пенсионери били открити от техни съседи в квартал " Меден рудниик ", оповестява локалният уебсайт " Флагман ". 88-годишният Димо и 86-годишната му брачна половинка Янка оставили и предсмъртно писмо до околните, в което изясняват за какво са поставили завършек на живота си.
Още по темата
Дошлият на място полицейски екип открил, че Димо и Янка са се самоубили, като късно нощес са създали примки. Били са открити в таванското помещение. Това не е бил първият опит за самоубийството на старата двойка. Преди няколко дни двамата пробвали да се задушат с газ, като оставили отворена газовата бутилка в кухнята. Това обаче съседи съумели да ги спасят.

Според техни другари двамата съпрузи не са имали финансови проблеми, а в къщата живеели повече от 40 години.

По едно и също време, към обяд през вчерашния ден, най-близките другари на фамилията получили лична покана по телефона да им дойдат на посетители в 17 часа.

" Ще създадем вечеря, имаме мотив да почерпим, ела да се забележим ", долу-горе по този начин звучала поканата към всеки един поотделно.

Двамата съпрузи са открити от тримата другари, поканени на посетители в един и същи час. Те пристигнали съвсем едновременно. Направило им усещане, че дворната врата е необятно отворена, както и вратата на самата къща.

Върху празната маса на първия етаж имало огромна табела със следния текст: " Качете се на втория етаж ".

Там гостите заварили разнообразни движимости - запечатани кутии, крепко завързани торби от плат и найлон - дребни и огромни, няколко писма.

" За дъщерята, за сина и 5-те им внучета имаше обособени писма и завещани движимости , измежду които евентуално и бижута ", споделя пред " Флагман " един от очевидците.

На този етаж имало втора табела с надпис: " Качете се на тавана ". На вратата на тавана висяло следното трето уведомление: " Обадете се на тел...... (който е на брачна половинка на щерка им в Равадиново) и не пускайте вътре щерка ни ".

Гледката оттук насетне е била покъртителна - двамата съпрузи в смъртна прегръдка, а под краката им табуретка.

Поемни лица, служители на реда и проверяващи недоумяват за какво се е стигнало до тази страшна драма. Засега работната версия за аргументите, довели до този драматичен свършек, са напреднали дементни процеси и при двамата съпрузи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР