Възрастна пешеходка е ранена при катастрофа в Пловдив. На ул.

...
Възрастна пешеходка е ранена при катастрофа в Пловдив. На ул.
Коментари Харесай

Несъобразителни шофьори предизвикаха катастрофи в Пловдивско

Възрастна пешеходка е ранена при злополука в Пловдив. На ул. „ Джеймс Баучер “ 74-годишна жена била блъсната от движещ се на заден ход лек автомобил „ БМВ “. Пострадалата е настанена в болница за наблюдаване. 20-годишният водач на колата е пробван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, резултатите са негативни.

За други две катастрофи с потърпевши водачи в района оповестяват още от полицията.

Край асеновградския квартал „ Долни Воден “ лек автомобил „ Фолксваген “ излязъл вдясно отвън пътя, блъснал се в железен дирек и се преобърнал. 24-годишният юноша зад кормилото е отказал да бъде приет в болница и е освободен за домашно лекуване, след оказана здравна помощ. По предварителни данни той изгубил надзор над колата заради заспиване.

Полицаите са реагирали и на сигнал за извърнат товарен автомобил „ МАН “ в крайпътен канал в землището на Съединение. Катастрофата е станала при придвижване с несъобразена скорост с пътните условия. Шофьорът, на 45 години, е оставен под лекарско наблюдаване с разнообразни травми. Алкохолните проби на двамата мъже са негативни. По случаите е взето административно отношение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР