Възрастен мъж заплаши с брадва съседите си. Случаят е от

...
Възрастен мъж заплаши с брадва съседите си. Случаят е от
Коментари Харесай

Възрастен мъж заплаши с брадва съседите си

Възрастен мъж заплаши с секира съседите си. Случаят е от Шумен . Историята има корени обратно във времето, само че обстановката се е обострила в последните години. Според хората институциите нямат решение и се чака напрежението да ескалира, оповестява  .

Един от нападнатите е Радко Борисов . Той твърди, че Васил Николов е извадил секира , без да го провокира. 

„ Сутринта излизам за работа, потеглям да се качвам в колата и излиза с брадвата. Каза, че ще ме разсече . Не съм го провокирал, тъй като дори не го видях, до момента в който не ме викна ”, описа мъжът.

Според Васил Николов  неразбирателството сред него и фамилията на Радко идват от разногласия за противозаконни градежи . „ Техните постройки не са законни. 8 години ме тормозят ”, показа мъжът.

Съседите обаче настояват, че са търсели всевъзможни способи да се схванат . От полицията показаха, че през годините е имало сигнали против възрастния мъж. Те са обработвани и излъчени към Прокуратурата, само че поради липса на закононарушение са прекратявани.

„ Притеснена съм, тъй като във всеки един миг може да нападне някой . Не желаеме този човек да остава тук. Ще му изпишат медикаменти и ще се продължи по същия метод ”, показа Николета Димова.

Съседите са подготвени да стартират подписка с настояванията си и ще внесат сигнал до Прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР