Възрастен мъж се е преобърнал с колата си на Е-79

...
Възрастен мъж се е преобърнал с колата си на Е-79
Коментари Харесай

Дядо на 87 години се обърна с колата си на Е-79 между Враца и Монтана, коланът едва не го задуши

Възрастен мъж се е преобърнал с колата си на Е-79 сред Монтана и Враца. При случая дядото едвам не се обесил на колана, разкриха очевидци на случката, представени от " Булнюз ".

Произшествието е станало преди минути при разклона за Вършец. Там се отбива придвижването, защото натовареният интернационален път е в ремонт. 87-годишният водач на „ Форд Фиеста “ с врачанска регистрация обаче не видял указателните табели и траял напряко.

По шосето има насъбрани камъни, които да лимитират пътя напред на водачите. Дядката обаче най-вероятно бил задрямал зад кормилото и се забил право в насипите. Колата му подскочила към 5 метра и се обърнала странично на пътя.

За благополучие различен водач станал очевидец на зрелищната каскада. Той неотложно отишъл при авариралата кола и се притекъл на помощ. Неговата интервенция избавила живота на възрастния мъж, защото при обръщането коланът го душел. Очевидецът взел нож, срязал предпазното оборудване и освободил лидера.

На местопроизшествието се отзовали екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. Медиците натоварили дядото в кола за спешна помощ и го откарали в незабавния център във Враца. Служителите на Министерство на вътрешните работи пък обърнали колата на колела. Цялото возило е ожулено, има и вреди по бронята и фаровете.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР