Възрастен мъж от Казанлък беше единственият гост на популярното шоу

...
Възрастен мъж от Казанлък беше единственият гост на популярното шоу
Коментари Харесай

75-годишен колекционер на автографи беше единственият зрител на „Като две капки вода” тази седмица

Възрастен мъж от Казанлък беше единственият посетител на известното шоу за преобразявания „ Като две капки вода ", което за първи път в своята телевизионна история се организира без аудитория в понеделник, написа NOVA.

Бившият преподавател Стефан Цокев колекционира подписи и писма от известни лица към този момент 50 години, като е събрал 500 достоверни загатна. А през вчерашния ден усили сбирката си с подписи от всички участници в предаването.

75-годишният колекционер по душа и преподавател по обучение постоянно написа писма до редакцията на NOVA с едно-единствено предпочитание – фотоси с подписи от от лицата на малкия екран. Този път, вместо да му изпратят обаче подписите, от малкия екран го канят, с цел да ги получи персонално. А като правилен почитател на „ Като две капки вода”, господин Цокев не е пропуснал нито минута от предаването. В третия лайв от осмия сезон той се оказа и единственият фен в залата.

„ От осем години е почитател на шоуто, почитател на NOVA, а NOVA сбъдва стремежи “, сподели шефът на Нова Броудкастинг Груп Ива Стоянова.

А след края на предаването господин Цокев беше най-щастливият пенсионер, тъй като сбъдна най-голямата си фантазия - да гледа „ Като две капки вода” онлайн. Сподели, че прекарването го е подмладило с минимум 20 години. „ Никога не съм получавал подобен подарък “, безапелационен бе господин Цокев.

Интересът му към подписите датира още от 1971 година Тогава ги събира дружно със брачната половинка си, а в този момент продължава да го прави в нейна памет.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР