Възрастен мъж изпадна в безсъзнание, а по-късно почина в центъра

...
Възрастен мъж изпадна в безсъзнание, а по-късно почина в центъра
Коментари Харесай

Пенсионер почина, след като беше изписан от болница в Пловдив

Възрастен мъж изпадна в безсъзнание, а по-късно умря в центъра на Пловдив доскоро повече от час, научи DarikNews.bg от очевидци. Трагедията се разигра пред очите на минувачите малко след 13.00 часа пред Дома на културата " Борис Христов ", написа Дарик. 

Сигналът за мъж в безпомощно положение е получен от дежурния в полицията след 13.00 часа, прецизираха от полицейския пресцентър за DarikNews.bg. Оттам прибавиха, че възрастният човек е бил изписан по-рано от пловдивска болница и дружно със сина си, който го придружавал, е потеглил с такси към къщи.

Близост до Дома на културата " Борис Христов " на дядото му прилошало в таксито и водачът спрял, с цел да може възрастният човек да слезе и да подиша чист въздух. Когато излязъл от колата обаче индивидът паднал на земята в безсъзнание. 

" Повикана била кола за спешна помощ, на място дошъл и полицейски екип. Мъжът бил качен на незабавния автомобил, само че по пътя за болничното заведение умрял. По случая няма да бъде формирана кореспонденция ", сподели пресаташето на ОД на МВР-Пловдив Таня Костадинова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР