Възраст 60+ не е причина да спрете да обръщате внимание

...
Възраст 60+ не е причина да спрете да обръщате внимание
Коментари Харесай

Женствен образ за жени над 60 години. Забравете за грижите, само напред

Възраст 60+ не е причина да спрете да обръщате внимание на външния си тип. На тази възраст можете и би трябвало да носите женски облекла. И няма потребност да се оправдавате по възраст и да се обличате в безформени облекла. Трябва да се стремите да изглеждате привлекателно когато и да е.

Примери за стилна и женствена визия

1. Деликатен и мекушав комплект в бели и кремави цветове – превъзходен вид за пролетни разходки. В края на краищата доста скоро снегът ще се стопи и ще бъде много топло.

Комплектът се състои от права пола с бяло-кремави хоризонтални линии и ефектна пола. Блузата има трапецовиден контур, тъй че материята образува красиви меки гънки. Струва си да изберете нюд или транспарантни обувки за този комплект.

2. Друг вид за женски костюм за топлия сезон. Състои се от права пола и блуза-туника. Моделът е направен от лека материя, която вибрира прелестно при придвижване. Визията е приключена с сандали.

3. Черно-бяла рокля с флорален принт наподобява елегантно заради сбития си дизайн и строги линии. Ръкавите на роклята са едно парче с дълги и тесни маншети от черен плетен плат, вързани в ластик.

4. Вталена рокля с фешън скотски принт е нещо, което мигновено притегля вниманието. Роклята е снабдена с леко расклешенная пола. Бежовата дантела се употребява за изрязване на деколтето и колана. Черни сандали и чанта, съчетани с обувките със златни тапицерии, допълват визията.

5. Черната свободна рокля. Пола с кормила и ръкави с дължина до лакътя. И тъй че черният цвят да не акцентира бледността и други промени, свързани с възрастта, се употребява лек шал. Премахва черното от лицето, премахвайки отрицателните образни резултати.

6. Строга и елегантна черна рокля е идеална за наличие на празнично събитие. Горната част на модела е съобразена с обвивката, детайлите оформят V-образна кройка, която образно удължава врата и я изтънява. Долната част на роклята наподобява на двуредно яке, украсено със златни копчета.

7. Плетена рокля с прав контур леко обрисува, само че не пасва на фигурата. Това заобикаля да се акцентират дефекти, в случай че има такива. Моделът с автентичен десен е с най-проста кройка. За визията са определени ниски ботильоны и обемна чанта.

8. Женствена визия може да се сътвори освен с рокли или поли, само че и с панталон. За това облекло бяха определени прави панталони и черен връх. Третият детайл от комплекта е бяла дълга жилетка. Черен колан, черна кожена чанта от текстурирана кожа са идеалното допълнение към облика.

9. Сиво-син панталонен костюм се състои от скъсен прав панталон и риза. Ризата може да се закопчава и да се носи на открито или да се пъхне в колана на панталона. Или можете да допълните костюма с различен детайл, да вземем за пример пастелно синя тениска. Комплектът включва светлосиви обувки на ток, само че можете също да носите с маратонки или мокасини.

10. Слабите дами на възраст над 60 години могат да носят тесни панталони. Но това би трябвало да са тъкмо панталони от компактен плат, а не тънки клинове. За тях е належащо да изберете обемна горна част. Това може да бъде джъмпер с огромен размер или свободна риза.

11. Стилни кожени панталони наподобяват ужасно с плетен джъмпер. И защото и двете неща са черни, облика беше допълнено с лек шал и дребен принт.

12. Ако една жена е съумяла да резервира фигурата си, то тя може да носи всичко. Например можете да носите снежнобял костюм с къси панталони. Шортите, несъмнено, не би трябвало да са къси, оптималната дължина е до коляното. Горната част на костюма е показана от сако с колан, украсен със златни копчета. За този отбор си коства да изберете обувки с ниски токчета.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР