Възраждане“ започва подписка за референдум за членството на България в

...
Възраждане“ започва подписка за референдум за членството на България в
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Хората, които се опитват да въведат еврото, ще лежат в затворите

„ Възраждане “ стартира подписка за референдум за участието на България в еврозоната

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов заплаши политиците, работещи за въвеждане на еврото в България, с това, че " ще лежат в пандизите ". Той направи изказване от коридорите в Народното събрание малко откакто на процедура опита да саботира събитието, осведоми.

" Тези хора сега провокират със своето държание конфликти. Опитвайки се да унищожат българската финансова самостоятелност, обратно на Конституцията, без да се допитват до българския народ, те се пробват да извършат един прикрит държавен прелом. Защото въвеждането на еврото по този метод е незаконно и хората, които се пробват да го създадат, ще лежат в пандизите. Това ние, от „ Възраждане “, го обещаваме. Всички – до един, без значение кой на каква позиция е. И след това да не се оправдават с „ ние изпълнявахме заповеди “. Не, в противен случай, тези, които ще дойдат след тях, също ще извършват заповеди ", съобщи Костадинов.

Що се отнася до финансовата самостоятелност, страната ни е във валутен ръб от края на ХХ век. Тоест, системата ни не е самостоятелна, тъй като от 1997 година формалният валутен курс на лв. е вързан за немската марка, а от 1 януари 1999 година - към еврото. Това значи, че Българска народна банка не води независима политика в най-важното - да печата пари.

" Но тези безотговорни предатели и нарушители не се тормозят, че с тези дейности могат да изправят страната на ръба на революция. Ние ще стартираме събирането на подписки за референдум за участието на България в еврозоната. Ще разкажем на българите, че това, което се готви с техните спестявания, е обир. Ще ги питаме желаят ли да преживеят още веднъж Виденовата зима. Ще ги питаме желаят ли България да подари няколко десетки милиарда от своя запас на Европейската централна банка ", закани се водачът на " Възраждане ".

Докато депутатите му провокираха напрежение в МОЛ " Парадайс ", Народното събрание организираше постоянното си съвещание и стартира разискванията за изпращането на оръжие в Украйна. Там също. Костадинов изясни, че половината депутати на " Възраждане " въпреки всичко били в пленарната зала.

" Ние ще стартираме събиране на подписи за референдум за участие на България в еврозоната. " Това разгласи Костадинов. " Ще питаме българите желаят ли да преживеят Виденовата зима? Ще питаме желаят ли България да подари десетки милиарди от своя запас на ЕЦБ? Ние ще питаме желаят ли българите държавните пари да бъдат подарени на бедните немски, гръцки, холандски и други такива изнемогващи пенсионери? Защото това ще стане. Сигурен съм, че българските жители няма да бъдат щастливи. Но съм сигурен, че на ръководещите сега не им пука за това, тъй като те извършват заповедите на тези, които са ги пратили там – американското посолство, " Отворено общество “ и така нататък “
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР