Възраждане“ тръгва на тези избори с намерението да е първостепенна

...
Възраждане“ тръгва на тези избори с намерението да е първостепенна
Коментари Харесай

Костадинов: „Възраждане“ тръгва на изборите с намерението да е първа сила

„ Възраждане “ потегля на тези избори с желанието да е първостепенна политическа мощ в страната. Това сподели по време на конференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция водачът на партията Костадин Костадинов . Той разгласи водачите на листи за идните изключителни парламентарни избори на 2 април и мотото, което са избрали за акцията си тази година – „ Избери свободата “.

Костадин Костадинов ще е лидер на листите във Варна и в 25-и многомандатен изборен регион (МИР) в София, Николай Дренчев също ще води две листи – тази в Ловеч и в 23-и МИР - София.  Адвокат Петър Петров ще води листите в Монтана и 24-и МИР - София, Стоян Таслаков също ще води две листи – тази в Пазарджик и Пловдив област. Ангел Георгиев също ще е лидер на листите в Пловдив град и Смолян.  Цончо Ганев ще води листите в Бургас и в Благоевград. 

Във  Велико Търново лидер ще е Станислав Стоянов, във Видин – Валери Сираков, във Враца - Ивайло Папов, в Габрово – Даниел Петров, в Добрич – Константина Петрова, в Кърджали – Георги Георгиев , в Кюстендил - Димчо Димчев, в Перник – Димо Дренчев, в Плевен – Ивелин Първанов. В София област или 26-и МИР лидер ще е Александър Рангелов, Искра Михайлова ще води листата в Стара Загора, Юлиян Губатов в Търговище, Георги Георгиев в Хасково, а в Шумен - Веселин Вешев.

Костадин Костадинов означи, че на предходните избори той е водил листата в Разград, в този момент в Разград „ Възраждане “ ще разчита на помощник-капитан Ивайло Хъневски, който, по думите на Костадинов, е един от учредителите на „ Възраждане “ и създател на организацията в Разград. В Русе лидер ще е Златан Златанов, в Силистра - Маргарита Генчева, в Сливен - Климент Шопов, в Ямбол - Никола Димитров . Костадинов заяви, че на следващия ден в цялата страна листите ще бъдат регистрирани. 

Изборите се случват по-малко от година от предходните и нямаме учредения да имаме промени в листите, тъй като сме извънредно удовлетворени от хората, които влязоха в предходния състав на Народното събрание, и тъкмо заради тази причина ще заложим още веднъж на тях, съобщи Костадинов.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР