Възраждане ще даде пресконференция, за да изкара факти как през

...
Възраждане ще даде пресконференция, за да изкара факти как през
Коментари Харесай

Цончо Ганев: ПП са се свързали с трима от "Възраждане", лично Петков е дал оферта за подкрепа

" Възраждане " ще даде конференция, с цел да изкара обстоятелства по какъв начин през почивните дни Политическа партия интензивно са се свързвали с трима наши депутати, оферирали са ги и са желали поддръжка. Обяснява им се, че ще се откри метод да се компенсират, в случай че поддържат новото държавно управление. Кирил Петков е намесен в единия случай ". Това съобщи за предаването " Твоят ден " по NOVA NEWS депутатът от " Възраждане " Цончо Ганев.

" Говори се за колосална цензура, да не се чува отсрещната страна...Няма никаква обективност, намираме се е в романа на Джордж Оруел ", уточни той.

По думите му партия " Възраждане " е била неразрешена и подложена на редица проверки поради вижданията си, само че нищо неправилно не е намерено. " Гледаме хората в очите и нямаме никакви терзания ", безапелационен е той. И прикани Политическа партия да изясни по какъв начин ще се случи диверсификация на газа.

" Намираме се в мерзко време, парламентаризмът минава през най-срамните си дни. Народно събрание се трансформира в пазарище на депутати ", разяснява Ганев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР